Zwijndrecht luistert

Hoe vind je dat het gaat in de gemeente Zwijndrecht? Laat ons weten: Wat gaat goed? Wat kan beter? Zwijndrecht luistert.

📅 Vul de vragenlijst in tussen 8 en 28 mei 2023. Het invullen kost je ongeveer 15 minuten én je kunt er nog iets leuks mee winnen ook. Jouw mening is belangrijk, want met elkaar werken we aan een mooier Zwijndrecht. De antwoorden op deze en andere vragen, gebruiken we om anders te gaan werken, voor en met inwoners. Door mee te denken en beslissen, draag je als inwoner jouw steentje bij aan het goed samenleven, wonen en werken in de gemeente Zwijndrecht.

Maak kans op een mooie prijs door je e-mailadres achter te laten! Iedere 50e ‘invuller’ krijgt een groente- en fruitpakket. Iedere 100e ‘invuller’ krijgt een tienbaden-kaart op het zwembad. Het is belangrijk dat je op het einde van de vragenlijst je e-mailadres invult om mee te doen aan de actie. Tevens informeren we je dan over de uitkomsten van dit onderzoek. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer informatie en het invullen van de vragenlijst via:

https://bit.ly/41dhDPt

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Zwijndrecht Gemeente ZWIJNDRECHT LUISTERT HOE VIND JE DAT HET GAAT? ELKE 50e INVULLER WINT EEN MOOIE PRIJS! GEEF JE MENING VOOR 28 MEI WWW.ZWIJNDRECT.NL/ZWJINRECHLUISTET'

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *